Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /customers/b/5/d/dominiquedehaene.be/httpd.www/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 2553 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /customers/b/5/d/dominiquedehaene.be/httpd.www/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 753 februari 2016 | Dominique Dehaene

Actie

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /customers/b/5/d/dominiquedehaene.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Nieuw engagement

zaterdag, 20 februari, 2016 - 11:26

Binnen het schepencollege vond een wisseling van bevoegdheden plaats. Voortaan neem ik Sport over van collega Dieter Deltour. Ik wil hem uitdrukkelijk danken voor het vele voorbereidende werk. Ik zal mij graag inspannen om dat werk verder te zetten.

Lees meer

Cambio nog goedkoper

dinsdag, 16 februari, 2016 - 13:07

Sinds enkele weken is een Cambio-deelwagen beschikbaar aan het station van Ieper. De timing om met het systeem te starten was blijkbaar goed gekozen want vandaag kondigt Cambio aan dat de tarieven zakken omwille van de lage olieprijs. Nog een reden te meer om van Cambio gebruik te maken...

Lees meer

Weer meer fietsen in Ieper

dinsdag, 2 februari, 2016 - 08:34

Binnen enkele maanden zullen er aan het station van Ieper deelfietsen beschikbaar zijn. De NMBS selecteerde Ieper voor het project omdat er voldoende pendelaars zijn die de fietsen kunnen gebruiken voor het laatste deel van hun traject. Uiteraard kunnen ook anderen van de fietsen gebruik maken.

Lees meer

Licht aan het einde van de tunnel

dinsdag, 2 februari, 2016 - 07:28

Goed nieuws gisteren: de verkeerslichtenregeling aan het station wordt aangepast. In samenspraak met de stad werkt Agentschap Wegen en Verkeer enkele knelpunten weg zodat het verkeer vlotter kan doorstromen in de vernieuwde stationsbuurt.

Lees meer