Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /customers/b/5/d/dominiquedehaene.be/httpd.www/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 2553 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /customers/b/5/d/dominiquedehaene.be/httpd.www/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 753 augustus 2015 | Dominique Dehaene

Actie

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /customers/b/5/d/dominiquedehaene.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Feest bij het station

donderdag, 27 augustus, 2015 - 18:51

De werken aan de stationsomgeving zitten er (bijna) helemaal op. Het is een lange periode geweest met af en toe wat hinder vooriedereen, maar de werken zijn op schema uitgevoerd en het resultaat mag zeker gezien zijn.

Lees meer

MI5

maandag, 10 augustus, 2015 - 18:59

Minder avondvergaderingen tijdens de vakantie dus even tijd om er samen met Sofie op uit te trekken en de vijfde telg uit de Mission Impossible-familie te gaan bekijken in de cinema

Lees meer

Schepencollege

maandag, 10 augustus, 2015 - 18:56

Dik 170 pagina’s Ruimtelijke Ordening en bouwvergunningen op het schepencollege. Om maar aan te tonen hoe dynamisch onze dienst Stedenbouw wel is. Bedankt aan het hele team!

Lees meer

De Meersen

maandag, 10 augustus, 2015 - 18:54

Eén van de beeldbepalende dossiers voor de komende jaren is dat van de Meersen. We zaten op de middag samen met de ontwikkelaar om de verkavelings- en vergunningsaanvraag te bespreken. Die wordt nu zo snel mogelijk ingediend zodat het openbaar onderzoek kan starten.

Lees meer

Stad in beweging

maandag, 10 augustus, 2015 - 18:52

Vanmorgen nogmaals gevoeld hoe boeiend ruimtelijke ordening is. We pakken het ene dossier na het andere aan om onze stad vooruit te brengen. De dossiers die we vorige week besproken hadden, staan al een stap verder en weer nieuwe dossiers bieden zich aan.

Lees meer

Round-up

maandag, 3 augustus, 2015 - 11:07

Elk jaar tijdens de vakantieperiode maak ik een stand van zaken op. Dat doe ik trouwens ook op het einde van het jaar.

Lees meer